Dia de la Terra Palestina: Presentació llibre i curt d’animació

 

Podeu apuntar aquesta activitat en els vostres calendaris clickant aquí.

Per celebrar el Dia de la Terra Palestina, Ateneu Roig i Comunitat Palestina de Catalunya s’uneixen per organitzar la presentació del llibre: Palestina: Arte y resistencia en Nayi Al-ali, i del curtmetratge “La memòria de la terra“.
L’acte es realitzarà el dimarts 30 de març a partir de les 18:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34).
Per a la presentació del llibre Palestina: Arte y resistencia en Nayi Al-ali, comptarem amb la participació presencial d’O. Sylvia Oussedik i Mas, de Ediciones del Oriente y el Mediterraneo, i la participació per zoom de Sondos Saleh, diputada palestina del Knesel de la Palestina del 48.
I per a la presentació de la projecció del curtmetratge d’animació: “La memòria de la terra”, comptarem amb la participació per zoom de la seva autora: Samira Badram.

Podreu seguir tot l’acte per streaming online al canal de youtube de l’Ateneu Roig, o venir presencialment a l’Ateneu Roig, recordant que per les mesures de seguretat pel covid, l’aforament és molt limitat i haureu de confirmar la vostra presència per avançat escrivint a ateneu@roigcultura.cat i facilitant les vostres dades.

Deixa un comentari