CICLE GRANS CLÀSSICS PER GENT GRAN TARDOR 2023 (Setembre-Octubre)

TARDOR 2023 – Setembre i Octubre

Grans clàssics del cinema en versió doblada els dijous a les 11:00. Entrada gratuïta.


1- Dijous, 14 de setembre a les 11:00 – Con la muerte en los talones (1959) de Alfred Hitchcock. Amb Cary Grant, Eva Marie Saint i James Mason.

Una de les millors i més famoses pel·lícules de Hitchcock, amb misteri i aventures per a una de les seves pel·lícules més trepidants i entretingudes.


2- Dijous, 21 de setembre a les 11:00 – Vicios pequeños (La jaula de las locas) (1978) de Edouard Molinaro. Amb Ugo Tognazzi i Michel Serrault.

Una de les primeres comèdies amb protagonisme homosexual i drag-queen, i també una pel·lícula d’embolics molt divertida i sorprenentment lliure per a la data en què va ser rodada. Diversió, bon humor i un cant contra els prejudicis.


3- Dijous, 28 de setembre a les 11:00 – La costilla de Adán (1949) de George Cukor. Con Katharine Hepburn, Spencer Tracy i Judy Holliday.

Mítica screwball comedy, lluita de sexes amb diàlegs esmolats i un gran repartiment per a aquest popular clàssic de la comèdia.


4- Dijous, 5 d’octubre a les 11:00 – Matar a un ruiseñor (1962) de Robert Mulligan. Amb Gregory Peck.

Un dels grans drames clàssics, l’Amèrica profunda amb una mirada de nena i un dels grans herois del cinema: Atticus Finch, un dels millors papers de Gregory Peck.


5- Dijous, 19 d’octubre a les 11:00 – Los apuros de un pequeño tren (1953) de Charles Crichton. Amb Stanley Holloway i Naunton Wayne.

Una encantadora i pintoresca comèdia britànica sobre els veïns d’un poblet que volen habilitar una parada de tren. D’aquelles pel·lícules tan senzilles com delicioses que et mantenen tota l’estona amb un somriure als llavis.


6- Dijous, 26 d’octubre a les 11:00 – Vampiresas 1933 (1933) de Mervyn LeRoy. Amb Joan Blondell, Ruby Keeler, Dick Powell i Ginger Rogers.

Mític musical amb les majestuoses coreografies del gran Busby Berkeley, amb un repartiment de luxe i que sap introduir molta comèdia a una trama dramàtica.

Deixa un comentari