Presentació llibre: Ni público, ni privado, ¿sino común?

Conversem sobre la necessitat de disputar “allò públic” i “allò privat” en sentit destituent per intentar instituir maneres més democràtiques de produir, administrar i distribuir recursos. Amb la participació de: Bru Laín (Professor de sociologia UB i editor del llibre) Josep Lluís Fecé (Ateneu Roig)   Dimecres 29 de maig a les 18:30

Mercat Intercanvi Roba (Un Baúl Azul)

Dissabte 8 de juny de 10 a 13h, Un Baúl Azul organitza un nou mercat d’intercanvi de roba, una ocasió per airejar el teu armari, porta roba en bones condicions i et pots emportar qualsevol cosa que tinguem i t’agradi.

Taller Iniciació al teatre

El dissabte 1 de juny de 10 a 14h, podrem participar al taller “Iniciació al teatre“, un taller intensiu amb Oriol Castro. Taquilla inversa  

Cafè Teatre a l’Ateneu

dissabte  22 de juny, 20 h. Cía. Andrés Cavallin, presenta: Benito Ruzzo Una tragicomèdia entre Itàlia, Argentina i Catalunya. Una montaña rusa de emociones. Con humor, canciones y participación del público, Andrés Cavallin nos recuerda que, a pesar de todo, la vida es un fruto hermoso que merece ser probado.  

Cinemes a l’Ateneu

Cicles mensuals amb un tema concret. Cada sessió inclou presentació de la pel·licula amb posada en context, visionat de la pel·licula en VOSE i debat posterior entre totes les assistents. Taquilla inversa. A l’Ateneu Roig, c. Torrent d’en Vidalet, 32-34. Dilluns a les 20:00.