Cinefòrum Kinoki – Cicle Setembre 2023: Cinema i filosofia

CINEFORUM KINOKI

Cicle Setembre 2023: Cinema i filosofia

Cada sessió inclou presentació de la pel·licula amb posada en context, visionat de la pel·licula en VOSE i debat posterior entre totes les assistents. Col·laboració: 5 euros. Organitza Raúl Ruiz Serna de Crónicas Kinoki. A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Els dilluns a les 20:00.


-Dilluns, 4 de setembre a les 20:00 – Waking Life (2001) de Richard Linklater (EUA)

Pel·lícula que barreja animació i filosofia, imaginació i reflexió. Animació amb rotoscopia (actors/actrius, i de fet molt coneguts/conegudes, rodats i transformats en animació). Una pel·licula que va tenir molta transcendencia quan va ser estrenada. La pel·licula està puntuada amb un 7,7 a IMDB, un 7,5 a FilmAffinity i un 7,6 a Letterboxd.


-Dilluns, 18 de setembre a les 20:00 – Senderos de la mente (Mindwalk, 1990) de Bernt Amadeus Capra (EUA)

Pel·lícula independent de molt baix pressupost, però que compta amb excel·lents actors (com la bergmaniana Liv Ullmann) i diàlegs filosòfics fascinants. La pel·licula està puntuada amb un 7,6 a IMDB, un 7 a FilmAffinity i un 7,2 a Letterboxd.


 

Deja un comentario