Grans Clàssics per Gent Gran: QUE BELLO ES VIVIR de Frank Capra

El CICLE DE CINEMA PER A LA GENT GRAN està pensat perquè la gent gran tingui una activitat matutina més a Gràcia, on trobar-se i socialitzar, i que millor manera de fer-ho que compartint una bona pel·lícula. En aquesta primera tanda hem escollit una sèrie de comèdies clàssiques de gran qualitat. Tots els dijous feiners a les 11:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Organitza Crónicas Kinoki.

 

-Dijous, 15 de desembre a les 11:00

“Que Bello es Vivir (It’s a Wonderful Life)” (1946) de Frank Capra (Sessió nadalenca)

Amb James Stewart, Donna Reed, Lionel Barrymore, Thomas Mitchell, Beulah Bondi i Gloria Grahame.

El gran clàssic del cinema nadalenc per acomiadar el cicle i saludar les festivitats que s?hi aproximen. Una tragicomèdia protagonitzada a la perfecció per James Stewart, en el seu paper més característic: un bon home que es troba en un moment de gran complexitat i dolor, al qual apareix el més desastrós dels àngels. Emoció i bons sentiments.

Deja un comentario