Cinefòrum KINOKI: El Bazar de las Sorpresas (1940)

Nou cicle de cinefòrums que inicialment s’aniran intercanviant entre dilluns i dimecres (l’experiència ens dirà amb quin dia ens acabarem quedant, la teva presència serà determinant). Els dilluns a les 19:30 i els dimecres a les 19:00, us anirem avisant pel·lícula a pel·lícula. Les projeccions seran a VOSE i està connectat amb les activitats que també podeu trobar a l’App Vermut. A cada sessió hi haurà presentació de la pel·lícula, visionat i xerrada-col·loqui posterior obert a tothom, presentat i moderat per Raúl Ruiz Serna, de Cròniques Kinoki (YouTube). Per participar demanem una col·laboració de 5 euros. A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34)

Comencem amb un cicle mensual de pel·lícules nadalenques.

Dilluns, 19 de desembre a les 19:30

El bazar de las sorpresas (The Shop Around the Corner, 1940) de Ernst Lubitsch (EUA)

Una comèdia romàntica mítica amb el sempre magnífic James Stewart i la sempre sensible Margaret Sullavan. L’encarregat d’una petita botiga i una de les treballadores al seu càrrec sempre discuteixen, més amb els nervis per la ja propera festes de Nadal i l’augment de feina que això provoca, l’antipatia és mútua, el que no saben és que tots dos mantenen una relació epistolar a cegues sense saber que s’estan cartejant entre ells. Una de les obres mestres del mestre de mestres de la comèdia sofisticada, de la insinuació, la ironia i la picada d’ullet a l’espectador, aquí més càlid que mai.

Deja un comentario