Cinefòrum Dones Cineastes: La Ascensión (1976) de Larisa Shepitko (URSS)

Continuem amb el cicle de cinefòrums DONES CINEASTESdos divendres al mes a les 20:00, a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34) veurem pel·lícules dirigides per dones, com sempre cinema amb diferents orígens i estils, amb VOSE i amb taquilla inversa. Veniu, gaudireu veient bones pel·lícules i en parlarem. Organitza i modera Raúl Ruiz de Crónicas Kinoki (canal de YouTube).

16 de desembre: La Ascension (Voskhozhdeniye, 1976) de Larisa Shepitko (URSS)

Obra mestra del cinema soviètic. Un intens i angoixant drama psicològic bèl·lic, sobre la supervivència i la delació entre partisans que lluiten contra els invasors nazis. És una pel·lícula impactant, en què la naturalesa (aquesta neu infinita) reflecteix a la perfecció l’estat anímic i psicològic dels personatges i de la pròpia pel·lícula.

Deja un comentario