Cinefòrum Kinoki (Dilluns o Dimecres) – Desembre

Nou cicle de cinefòrums que inicialment s’aniran intercanviant entre dilluns i dimecres (l’experiència ens dirà amb quin dia ens acabarem quedant, la teva presència serà determinant). Els dilluns a les 19:30 i els dimecres a les 19:00, us anirem avisant pel·lícula a pel·lícula. Les projeccions seran a VOSE i està connectat amb les activitats que també podeu trobar a l’App Vermut. A cada sessió hi haurà presentació de la pel·lícula, visionat i xerrada-col·loqui posterior obert a tothom, presentat i moderat per Raúl Ruiz Serna, de Cròniques Kinoki (YouTube). Per participar demanem una col·laboració de 5 euros. A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34)

Comencem amb un cicle mensual de pel·lícules nadalenques. Que són nadalenques una mica sui géneris, vaja, que estan ambientades total o parcialment durant festes nadalenques, cosa que té la seva importància argumental… però no són les típiques pel·lícules nadalenques, són molt especials, cadascuna a la seva manera.  Aqui teniu la programació de desembre:

1- Dimecres, 7 de desembre a les 19:00- C.R.A.Z.Y. (2005) de Jean-Marc Vallée (Canadà)

2- Dilluns, 12 de desembre a les 19:30- Sucedió en la 5ª avenida (It Happened on Fifth Avenue, 1947) de Roy Del Ruth (EUA)

3- Dilluns, 19 de desembre a les 19:30- El bazar de las sorpresas (The Shop Around the Corner, 1940) de Ernst Lubitsch (EUA)

4- Dimecres, 28 de desembre a les 19:00- Riders of Justice (Retfærdighedens ryttere, 2020) de Anders Thomas Jensen (Dinamarca)

 

Deja un comentario