Cinefòrum Kinoki: C.R.A.Z.Y. (2005) de Jean-Marc Vallée

Nou cicle de cinefòrums que inicialment s’aniran intercanviant entre dilluns i dimecres (l’experiència ens dirà amb quin dia ens acabarem quedant, la teva presència serà determinant). Els dilluns a les 19:30 i els dimecres a les 19:00, us anirem avisant pel·lícula a pel·lícula. Les projeccions seran a VOSE i està connectat amb les activitats que també podeu trobar a l’App Vermut. A cada sessió hi haurà presentació de la pel·lícula, visionat i xerrada-col·loqui posterior obert a tothom, presentat i moderat per Raúl Ruiz Serna, de Cròniques Kinoki (YouTube). Per participar demanem una col·laboració de 5 euros. A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34)

Comencem amb un cicle mensual de pel·lícules nadalenques. Que són nadalenques una mica sui géneris, vaja, que estan ambientades total o parcialment durant festes nadalenques, cosa que té la seva importància argumental… però no són les típiques pel·lícules nadalenques, són molt especials, cadascuna a la seva manera. Y aquí os presento la primera:

 

DIMECRES, 7 DE DESEMBRE A LES 19:00

CINEFÒRUM KINOKI: C.R.A.Z.Y. (2005) de Jean-Marc Vallée (Canadà)

Zach va néixer per Nadal i l’odia, però l’acompanya tota la vida. C.R.A.Z.Y. se centra en la seva adolescència i joventut entre els 60 i els 70, en la seva relació amb el seu pare, amb la seva familia, la seva passió per la música, també en el descobriment, repressió i acceptació de la seva sexualitat… és un viatge iniciàtic tragicòmic filmat amb passió i emoció. Agredolça, molt divertida però també intensa, amb una ambientació dels 70 i la seva contracultura (i les seves contradiccions) apassionant, amb un guió brillant, que sap barrejar comèdia i drama a la perfecció, i un muntatge atrevit, molt juganer, que aconsegueix que sigui una pel·lícula fresca i dinàmica. Una de les millors pel·lícules canadenques del que portem de Segle XXI.

Deja un comentario