Cinefòrum dones cineastes: Close-Knit (2017) de Naoko Ogigami (Japó)

Continuem amb el cicle de cinefòrums DONES CINEASTESdos divendres al mes a les 20:00, a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34) veurem pel·lícules dirigides per dones, com sempre cinema amb diferents orígens i estils, amb VOSE i amb taquilla inversa. Veniu, gaudireu veient bones pel·lícules i en parlarem. Organitza i modera Raúl Ruiz de Crónicas Kinoki (canal de YouTube).

– 2 de desembre: Close-Knit (Karera ga honki de amu toki wa, 2017) de Naoko Ogigami (Japó)

La maternitat trans continua sent un tema poc tractat al cinema. En aquesta pel·lícula veiem com una nena és abandonada per la seva mare, per la qual cosa es viurà amb el seu oncle, l’actual parella del qual és una dona trans. La pel·lícula se centra en la relació entre totes dues, mostrada amb molta sensibilitat, amb un bon equilibri entre drama i petits tocs de comèdia, amb una mirada realista que mostra molt de compte en els detalls, en els petits gestos, que aconsegueixen que en la seva senzillesa sigui molt emocionant. Destaca molt el paper de la nena actriu, pocs personatges infantils tan creïbles i autèntics.

Deja un comentario