Cicle Grans Clàssics del Cinema: Medianoche (Midnight, 1939) de Mitchell Leisen

El CICLE DE CINEMA PER A LA GENT GRAN està pensat perquè la gent gran tingui una activitat matutina més a Gràcia, on trobar-se i socialitzar, i que millor manera de fer-ho que compartint una bona pel·lícula. En aquesta primera tanda hem escollit una sèrie de comèdies clàssiques de gran qualitat. Tots els dijous feiners a les 11:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Organitza Crónicas Kinoki.

-Dijous, 1 de desembre a les 11:00- “Medianoche (Midnight)” (1939) de Mitchell Leisen

Amb Claudette Colbert, Don Ameche, John Barrymore i Mary Astor.

Adaptació molt lliure de la ventafocs, ens trobem amb una de les screwball comèdies més elegants i brillants, amb un dels millors guions de Billy Wilder i la sempre majestuosa direcció de Mitchell Leisen. Una comèdia amb molt d’encant.

Deja un comentario