Cicle de comèdia clàssica: “Mi Desconfiada Esposa” (1957) de Vicente Minnelli

El CICLE DE CINEMA PER A LA GENT GRAN està pensat perquè la gent gran tingui una activitat matutina més a Gràcia, on trobar-se i socialitzar, i que millor manera de fer-ho que compartint una bona pel·lícula. En aquesta primera tanda hem escollit una sèrie de comèdies clàssiques de gran qualitat. Tots els dijous feiners a les 11:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34).

-Dijous, 27 d’octubre a les 11:00- “Mi Desconfiada Esposa (Designing Woman)” (1957) de Vicente Minnelli

Amb Gregory Peck, Lauren Bacall i Dolores Gray.

Sinopsi: Ell, periodista esportiu; ella, dissenyadora de moda. Es coneixen, s’enamoren i es casen… i, per descomptat, col·lisionen.

Elegant comèdia romàntica al més pur estil Vicente Minnelli, amb una fotografia acolorida, sumptuosos moviments de càmera, bona direcció d’actors i una elegància que crea escola. Amb un gran repartiment. Cinema per passar una bona estona.

Deja un comentario