Cinefórum Roig DONES CINEASTES: “El Silencio del Agua (Khamosh pani)” (2003) de Sabiha Sumar

Continuem amb el cicle de cinefòrums DONES CINEASTESdos divendres al mes a les 20:00, a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34) veurem pel·lícules dirigides per dones, com sempre cinema amb diferents orígens i estils, amb VOSE i amb taquilla inversa. Veniu, gaudireu veient bones pel·lícules i en parlarem. Organitza i modera Raúl Ruiz de Cròniques Kinoki (canal de YouTube).

-Divendres, 14 d’octubre a les 20:00- “El Silencio del Agua (Khamosh pani)” (2003) de Sabiha Sumar (Pakistan)

Amb Kiron Kher, Aamir Malik, Arshad Mahmud, Salman Shahid i Shilpa Shukla.

Sinopsi: Aïcha és una vídua de mitjana edat que viu en un petit llogaret del Pakistan a finals dels 70, el seu fill, que ja s’acosta a l’edat adulta, és tot el seu món, ell està enamorat d’una jove intel·ligent que té molt bona relació amb l’Aïcha. El problema és que arriben uns integristes religiosos que alteren la normalitat del llogaret i que influencien els joves, entre ells el fill d’Aïcha.

Intens drama sobre l’extremisme religiós, les relacions maternofilials i els secrets del passat que poden aflorar. Una de les pel·lícules pakistaneses més prestigioses i premiades internacionalment. Cinema a l’estil neorealista amb elements poètics i forta càrrega dramàtica.

Deja un comentario