Cicle de comèdia clàssica: “Al servicio de las damas” (1936) de Gregory La Cava

El CICLE DE CINEMA PER A LA GENT GRAN està pensat perquè la gent gran tingui una activitat matutina més a Gràcia, on trobar-se i socialitzar, i que millor manera de fer-ho que compartint una bona pel·lícula. En aquesta primera tanda hem escollit una sèrie de comèdies clàssiques de gran qualitat. Tots els dijous feiners a les 11:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34).

-Dijous, 13 d’octubre a les 11:00- “Al servicio de las damas (My Man Godfrey)” (1936) de Gregory La Cava

Amb William Powell, Carole Lombard, Gail Patrick, Alice Brady i Eugene Pallette.

Sinopsi: Una jove consentida per la seva família rica convenç els seus per a que acceptin com a majordom un rodamon que ha trobat mentre jugaven una gimcana per a rics. L’arribada del nou majordom revolucionarà tota la casa.

Gregory La Cava és un dels millors directors de comèdies dels anys 30, especialment famós com a director d’actrius (que es barallaven per treballar amb ell) i pels seus afilats diàlegs. Aquesta és la seva pel·lícula més screwball comedy, una comèdia en què tots els personatges semblen estar bojos (o a punt d’estar-ho) excepte un majordom exmendic que és molt més del que aparenta a primera vista. Potser no és la pel·lícula més famosa de la programació, però sí que és de les més divertides.

Deja un comentario