UNA ALTRA JUNY + Artistes convidades (Festa Major Carrer Ciudad Real)

Dilluns, 15 d’agost a les 23:00 al Carrer Ciudad Real

Concert: Una Altra Juny + Artistes convidats

L’estil d’UNA ALTRA JUNY varia segons qui te’n parli: per el teu ex és rap femení, segons el teu cosí pijo que només escolta trap és rap polític, i segons el teu altre cosé que va de skinete antifa és rap gens polititzat, massa personal i massa tou; Spotify ho catalogaria de música en català, el confessor de la teva àvia de propaganda contra la creu, i la teva amiga, hetera encara està flipan que una tia trans sigui capaç de rapejar. Ja ho veus, un caos, però des de quan el rap pertany a la gent normal i no a la polèmica? Això és hip hop i punt, mort a la gent guapa.

Ho podeu apuntar al vostre calendari aqui.

 

Deja un comentario