ELOI SAYRACH (Festa Major Carrer Ciudad Real)

Diumenge, 21 d’agost a les 19:00 al Carrer Ciudad Real

ELOI SAYRACH

Ho pots apuntar al teu calendari aqui.

ELOI SAYRACH és un projecte autogestionat de música catalana d’autor, d’estil indie català. Després de treure tres senzills el 2021 – Incansables, Nen intrèpid i Migradora invernal -, està a punt de sortir el seu primer EP, «Niu». L’impulsor d’aquest projecte és l’Eloi Vallvé Sayrach, gracienc de 23 anys. Amb els anys, s’ha anat construïnt el seu home studio on compon i produeix les seves cançons. Des de ben petit toca el violí i el baix elèctric. La seva música d’autor és introspectiva cap a un mateix. Parla del que viu i sent, fa les cançons que necessita per analitzar-se i créixer com a persona. Amb referents como Bon Iver, Lizzy mcAlpine o Sufjan Stevens, la seva música també beu del concepte de banda sonora ambiental. Eloi Sayrach, a part de cantautor, també és compositor de bandes sonores (tant de cinema com de teatre) i productor musical. Actualment, a la vegada que compon el proper disc, està planejant la seva arrancada dalt dels escenaris.

Deja un comentario