CINEMA A LA FRESCA: SELECCIÓ DE CURTS D’ANIMACIÓ (Festa Major Carrer Ciudad Real)

Dilluns, 15 d’agost a les 21:00 al Carrer Ciudad Real

CINEMA A LA FRESCA: PRIMERA SELECCIÓ DE CURTS D’ANIMACIÓ

Ho podeu apuntar al vostre calendari aqui.

Primera sessió de curtmetratges d´animació. D’acord amb el tema del guarnit, tots els curtmetratges estan protagonitzats per ocells, diferents curtmetratges de variades èpoques i diverses tècniques animades. Així “El desastre de ser ocell” (1969) és un divertit documental animat Disney sobre la relació de la humanitat amb els pobrets ocells. Kiwi (2006), Joy Story (2018) i Dead Meat (2021) són divertits microcurts realitzats per joves prometedors. Hudson Geese (2020) tracta la migració dels ocells i l’efecte humà des del seu punt de vista, amb un humor negríssim. «The Ugly Duckling» (1931) és una versió molt lliure de «L’aneguet lleig» que formava part de la mítica col·lecció Disney: Silly Symphonies. I per acabar la sessió el bellissim curtmetratge: El viatge de Bu (2019), una delícia per acomiadar aquesta primera sessió.

Organitza Crónicas Kinoki.


Divendres, 19 d’agost a les 21:00 al Carrer Ciudad Real

CINEMA A LA FRESCA: SEGONA SELECCIÓ DE CURTS D’ANIMACIÓ

Ho podeu apuntar al vostre calendari aqui.

A la segona sessió de curtmetratges d’animació seguim amb la mateixa filosofia: curts protagonitzats per ocells i màxima varietat quant a tècniques, èpoques o sensibilitats. Obrim amb Long-Eared Owl (2014), el curtmetratge de presentació de Bonjour le monde (2019), un projecte que buscava acostar el món animal als més petits amb una exquisida animació en stopmotion amb paper maixé. Amb stopmotion i ordinador també és l’àcida tragicomèdia Fear of Flying (2012), d’un ocell adult amb por de volar. El mític i divertit microcurt de Pixar: For The Birds (2000). L’àcid divertiment i independent microcurt «Home» (2013). El mític i imaginativament genial curt d'»El Pato Lucas»: «Duck amuck» (1953). El poètic i entranyable microcurt de Pixar: Piper (2016). I per acabar la sessió, la divertidíssima Robin Robin (2021), un musical animat sobre un maldestre pit-roig que vol ser un ratolí, produït per Aardman (els mateixos de Wallace and Gormit o L’ovella Shaun).

Organitza Crónicas Kinoki.

Deja un comentario