Anima’t al Vermut: Ernest & Célestine (2012)

Cicle de pel·lícules d’animació de qualitat en VOSE els dissabtes a les 12:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Podeu veure una pel·lícula d’animació excel·lent, i delectar-vos amb la seva inventiva audiovisual, mentre prens un vermut, o una cervesa o el que et vingui de gust.

Dissabte, 9 de Juliol a les 12:00- Ernest & Célestine (2012) de Benjamin Renner, Stéphane Aubier i Vincent Patar (Francia-Bélgica)

Ernest & Célestine és d’aquelles pel·lícules que es suposen infantils, però que acaben agradant més als adults que a la canalla. Per què? Perquè et porta a la infància amb aquest to de conte dels de sempre, per la bellesa de les imatges, que recorda a les il·lustracions dels contes, per la sensibilitat i l’encant que transmet, per uns personatges encantadors que t’enamoren i uns valors meravellosos. Gaudiràs amb la impossible però bella història d’amistat entre una rateta trapella i un ós mandrós, en una societat on els ratolins i els óssos són enemics des de sempre.

Ho podeu apuntar al vostre calendari aqui.

Deja un comentario