Anima’t al Vermut: Loving Vincent (2017) de Dorota Kobiela i Hugh Welchman

Cicle de pel·lícules d’animació de qualitat en VOSE els dissabtes a les 12:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Podeu veure una pel·lícula d’animació excel·lent, i delectar-vos amb la seva inventiva audiovisual, mentre prens un vermut, o una cervesa o el que et vingui de gust. Organitza Crónicas Kinoki.

Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí.

Dissabte, 18 de juny a les 12:00 – Loving Vincent (2017) de Dorota Kobiela i Hugh Welchman (Polonia, UK y EEUU)

Una pel·lícula sobre Van Gogh on l’estètica visual és la mateixa que la de les seves pintures? Això és justament Loving Vincent, una pel·lícula d’animació visualment sorprenent, un gaudi per a la vista i el millor homenatge imaginable per al famós pintor. Barrejant rotoscòpia (gravar actors i aplicar l’animació sobre aquests enregistraments) amb animació amb pintura a l’oli (cada fotograma és un quadre pintat), el resultat és impactant, us deixarà bocabadats. Una obra d’art en moviment.

Deja un comentario