Cinefòrum Dones Cineastes: Peau de peche (1929) de Marie Epstein i Jean Benoit-Levy

Nou trimestre de CINEFÒRUM DONES CINEASTES a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Una sèrie de pel·lícules variades en l’àmbit geogràfic, cronològic, estil i sensibilitat, però totes coincidents que estan dirigides per dones cineastes, que són interessants i que mereixen ser reivindicades. Les projeccions són divendres a les 20:00, en VOSE i amb taquilla externa. Organitza Crónicas Kinoki i amb la presentació de Raúl Ruiz Serna.

Divendres, 10 de juny a les 20:00 – Peau de peche (1929) de Marie Epstein i Jean Benoit-Levy (França)

La vida d’un nen que busca ser estimat i que troba el seu lloc quan és obligat a viure al camp. Pel·lícula silent co-dirigida per Marie Epstein, germana del gran Jean Epstein, i que va co-dirigir algunes pel·lícules molt interessants al costat de Jean Benoit-Levy. Peau de peche és una pel·lícula sensible i amb encant, que barreja un estil naturalista amb elements puntuals avantguardistes, cosa que dóna com a resultat una pel·lícula fresca, agradable de veure, amb molts detalls interessants i amb una història senzilla però emocionant.

 

Deja un comentario