Anima’t al Vermut: YOUR NAME de Makoto Shinkai

Cicle de pel·lícules d’animació de qualitat en VOSE els dissabtes a les 12:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Podeu veure una pel·lícula d’animació excel·lent, i delectar-vos amb la seva inventiva audiovisual, mentre prens un vermut, o una cervesa o el que et vingui de gust.

Dissabte, 4 de juny a les 12:00 – Your Name (Kimi no Na wa, 2016) de Makoto Shinkai (Japón)

Your Name es va convertir en la pel·lícula d’animació més taquillera de la història al Japó quan es va estrenar als cinemes. És un exemple clar del cinema de Makoto Shinkai, una història d’amor una mica naiff, amb elements fantàstics o de sci-fi, i amb un preciosisme visual sorprenent, quina bellesa d’imatges!!! És l’obra mestra de l’actual Rei Midas de l’anime japonès.

Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí.

Deja un comentario