Cinefòrum Dones Cineastes: La Estación de las Mujeres (Parched, 2016) de Leena Yadav

Nou trimestre de CINEFÒRUM DONES CINEASTES a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Una sèrie de pel·lícules variades en l’àmbit geogràfic, cronològic, estil i sensibilitat, però totes coincidents que estan dirigides per dones cineastes, que són interessants i que mereixen ser reivindicades. Les projeccions són divendres a les 20:00, en VOSE i amb taquilla externa. Organitza Crónicas Kinoki i amb la presentació de Raúl Ruiz Serna.

Divendres, 13 de maig a les 20:00 – La Estación de las Mujeres (Parched, 2016) de Leena Yadav (India)

Tragicomèdia dramàtica sobre unes dones que viuen en un llogaret rural de l’Índia i han d’enfrontar-se a totes les pressions de la societat patriarcal i les seves violències, amb les úniques armes del suport mutu i l’amistat entre elles. Una pel·lícula agredolça però vitalista sobre la necessitat de l’alliberament femení i de la sororitat com a element revolucionari i transformador. Una pel·lícula emocionant i atrevida que va generar un fort impacte al seu propi país.

Deja un comentario