Anima’t al Vermut: Sita Sings the Blues (2008) de Nina Paley

Cicle de pel·lícules d’animació de qualitat en VOSE els dissabtes a les 12:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Podeu veure una pel·lícula d’animació excel·lent, i delectar-vos amb la seva inventiva audiovisual, mentre prens un vermut, o una cervesa o el que et vingui de gust.


Dissabte, 7 de maig a les 12:00 – Sita Sings the Blues (2008) de Nina Paley (EEUU) 

Sita sings the Blues és un musical delirant d’animació cartoon que barreja les masclistes tradicions de les llegendes i mitologies hindús (la mítica epopeia Ramayana) amb les no menys masclistes cançons de blues, jazz i soul dels anys 20 i 30, sortint de la barreja una pel·lícula marciana, imaginativa, fresca i enlluernadora, la quadratura de la qual ajuda a comprendre que la lluita per l’emancipació femenina de les relacions dominants (i el seu relat) no té fi.

Per apuntar-ho al vostre calendari aquí.

Deja un comentario