Cinefòrum Dones Cineastes: Más allá del silencio (Jenseits der Stille, 1996) de Caroline Link

Última pel·lícula del cicle d’hivern del Cinefòrum Dones Cineastes, i l’acomiadem amb Más allá del silencio (Jenseits der Stille, 1996) de Caroline Link, el divendres 8 d’abril a les 20:00.

Projecció en VOSE. Taquilla inversa.

A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí.

Ara que CODA ha guanyat inesperadament l’Oscar a la Millor Pel·lícula, coincidències de la vida (feia tres mesos que estava programada), Més enllà del silenci és la pel·lícula que va influir La familia Bélier, la pel·lícula que adapta CODA. I entre nosaltres, Més enllà del silenci és la millor de les tres.

Senzill però emotiu drama d’una nena que és la connexió entre els pares sords i la resta del món, una pel·lícula que sap reflectir una situació d’amor i dependència, de responsabilitats i egoismes, amb els seus alts i baixos, i ho fa amb gran sensibilitat, tacte i empatia.

Deja un comentario