Anima’t al Vermut: Sita Sings the Blues (2008) de Nina Paley

El dissabte 12 de març a les 12:00 tenim nova sessió de Anima’t al Vermut, on gaudim del millor cinema d’animació en VOSE mentre fem un vermut o unes birres, i veurem Sita Sing the Blues (2008) de Nina Paley. A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Amb taquilla inversa.

Ho podeu apuntar als vostres calendaris aqui.

Sita sings the Blues és un musical delirant d’animació cartoon que barreja les masclistes tradicions de les llegendes i mitologies hindús (la mítica epopeia Ramayana) amb les no menys masclistes cançons de blues, jazz i soul dels anys 20 i 30, sortint de la barreja una pel·lícula marciana, tremendament imaginativa, fresca i enlluernadora, la quadratura de la qual ajuda a comprendre que la lluita per l’emancipació femenina de les relacions dominants no té fi.

Deja un comentario