Anima’t al Vermut: El barón fantástico (Baron Prásil/The Fabulous Baron Munchausen,1962) de Karel Zeman

Aquest dissabte 26 de febrer a les 12:00 nova sessió de Anima’t al Vermut, les sessions de cinema d’animació de qualitat en VOSE a l’hora del vermut, on veurem El barón fantástico (Baron Prásil/The Fabulous Baron Munchausen,1962) de Karel Zeman (Checoslovaquia).

Karel Zeman va ser un dels grans mestres de l’animació txecoslovaca, país amb una gran tradició al cinema d’animació. El Baró Fantàstic és una pel·lícula amb actors, que repassa la història del Baró Munchausen, però amb variats tipus d’animació, amb una imaginació enlluernadora i amb uns trucatges animats en la tradició visual del pioner Méliès. Una delícia visual d’una imaginativa animació artesanal que encara avui deixa bocabadat.

 

A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Taquilla inversa.

Deja un comentario