Anima’t al Vermut: La canción del Mar (2014) de Tomm Moore

Comença el nou Cicle de Anima’t al Vermut, les sesions de cinema d’animació en VOSE a la hora del vermut, y la primera sesió del trimestre es aquest dissabte, 29 de gener, a les 12:00: 
La canción del mar (Song of the Sea, 2014) Tomm Moore (Irlanda)
Dels mateixos productors de El pa de la guerra (i es nota a la qualitat de l’animació i la tendresa humanista de la pel·lícula), és una bella història d’amor fraternal entre germans però banyat amb aventures amb éssers llegendaris i mitològics de la cultura irlandesa. Una delícia visual i auditiva, una pel·lícula suposadament infantil que fascinarà els adults que vulguin somiar durant una hora i mitja en un món ple d’imaginació, sensibilitat i la màgia de les llegendes que s’explicaven de nit al caliu de la foguera.
A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34).
Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí.
Taquilla inversa.

Deja un comentario