Cinefòrum Dones Cineastes: Una Segunda Madre (Que Horas Ela Volta, 2015) de Anna Muylaert

Divendres, 10 de desembre a les 20:30 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32) – Una Segunda Madre (Que Horas Ela Volta, 2015) de Anna Muylaert (Brasil)

Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí.

Fascinant comèdia social, que es centra en una dona que porta dècades vivint com serventa d’una família rica i que va deixar a la seva filla al poble. La seva filla va a la ciutat amb la idea d’estudiar a la universitat de la ciutat, al entrar a la família es crea un conflicte entre mare i filla, que tenen visions de la vida i de les relacions de classe molt diferents. És una pel·lícula que dins del seu aparent minimalisme amaga una lúcida paràbola social, amb un guió molt subtil i àcid, barrejant drama i comèdia amb intel·ligència i encert. D’aquestes pel·lícules que deixen bon gust de boca, però com més penses en ella més detalls veus i més t’agrada.

Deja un comentario