Anima’t al Vermut: Las aventuras del príncipe Achmed (1926) de Lotte Reiniger i Carl Koch (amb narració en directe)

Diumenge, 19 de desembre a les 12:00 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32)– Las aventuras del príncipe Achmed (Die Abenteuer des Prinzen Achmed, 1926) de Lotte Reiniger i Carl Koch (Alemanya)

Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí.

El llargmetratge d’animació més antic que ha arribat als nostres dies. És una delícia visual, amb cartolines retallades en stop-motion, que imita els ancestrals teatres d’ombres xineses, explicant una història plena d’aventures exòtiques, perfecta per a nenes i nens, i especialment per a adults que vulguin deixar-se portar i tornar a la innocència de la infantesa. Sorprèn que bé ha envellit,  com és d’atemporal, l’amor pels contes que transmet i el goig de les aventures exòtiques plenes de fantasia i situacions sorprenents. Un viatge en el temps, com tornar a aquells temps en què teatrets de titelles o d’ombres xineses anaven de poble en poble, actuant en les places davant nenes i nens bocabadats, creant mons imaginaris plens de fantasia i il·lusió. I a més és una joia cinematogràfica. AMB NARRACIÓ EN DIRECTE DE MARTHA ESCUDERO I ANXO BARANGA, companyes d’ANIN (Associació de Narradores i Narradors de Catalunya).

Deja un comentario