Anima’t al Vermut: Wolf Children (2012) de Mamoru Hosoda

Nova sessió del cicle de cinema d’animació VOSE a l’hora del vermut (amb taules i servei de bar, per pendre el vermut, una birra o el que et vingui de gust). A l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32).

Dissabte, 20 de novembre a les 12:00 – Wolf Children (2012) de Mamoru Hosoda (Japó)
Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí.

Si hi ha un país que respecta i valora el cinema d’animació aquest és Japó. Mamoru Hosoda és un dels millors animadors japonesos actuals, les seves pel·lícules són imaginatives, emocionants i tenen una animació de gran qualitat. Wolf Children és fins al moment la seva millor pel·lícula, narra la història d’una noia que s’enamora d’un home llop, sent el gran amor de la seva vida, però aquest mor tenint ella dos nadons amb ell… ara és mare soltera, amb una nena i un nen llops. Aquesta pel·lícula és una delícia, mostra les dificultats de l’educació, de descobrir qui és un mateix, d’acceptar-se, d’aprendre a conviure, a prendre decisions que poden afectar tota la teva vida… en altres paraules, el seu argument fantàstic és una excusa per mostrar com és la vida. És una pel·lícula que a estones és molt divertida, a estones molt dramàtica, a estones molt tendra, a estones molt intensa, a estones entranyable, a estones dura… una pel·lícula molt tendra i emotiva, a més d’una delícia visual. És d’aquelles pel·lícules que tenen «allò».

Deja un comentario