Anima’t al Vermut: La Tortuga Roja

Diumenge, 7 de novembre a les 12:00La Tortuga Roja (La tortue rouge, 2016) de Michael Dudok de Wit (França-Bèlgica-Japó)
Ho podeu apuntar al vostre calendari aquí

Miyazaki estava tan enamorat del curt «Pare i filla» de Dudok de Wit que volia que Ghibli li produís un llargmetratge. Dudok de Wit ja pensava que mai dirigiria un llargmetratge, ja que mai trobaria una productora que apostés i li donés la llibertat creativa per treballar amb la seva animació tradicional de tinta xinesa i aquarel·la, però a l’assabentar-se que Ghibli volien treballar amb ell no va dubtar a acceptar. El resultat és un llargmetratge d’animació de sabor molt europeu però amb certa influència de Ghibli, especialment en el colorit. La vida d’un nàufrag es converteix en una metàfora de la vida en un sentit molt universal. Una pel·lícula de gran bellesa, pura poesia audiovisual, i que expliquen sense diàlegs una història senzilla però plena de significats i sentit. Poesia visual enlluernadora, filosofia de vida i una gran sensibilitat. També veure’m el curt «Pare i filla».

Deja un comentario