L’espectacle teatral «UNA NOVA PRIMAVERA. La història de les Brigades Internacionals»

Compartim amb vosaltres una activitat que no és a l’Ateneu Roig, però si que hi participen sòcies i, a més, és un projecte que pensem pot ser del vostre interès. Però per presentar-lo, millor que ho facin amb les seves paraules.


Benvolguts/es,

El proper dia 24 d’octubre de 2021, en el marc del Cap de Setmana Antifeixista organitzat per l’ACEPF i l’Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya, s’ha organitzat el Solidarity Park Festival, esdeveniment que inclourà:
L’espectacle teatral «UNA NOVA PRIMAVERA. La història de les Brigades Internacionals» de la companyia La Voz Ahogada Projecte Escènic, la intervenció de corals de Nova  York, Gales, Grècia, coral Iaioflautes, i un curtmetratge «De monumento local a festival internacional» on s’explica el projecte Solidarity Park.
–> Diumenge 24 d’octubre de 19:00h a 20:15h
–> Teatre Casinet d’Hostafrancs. C/Rector Triadó 53, Barcelona
–> Entrades a 10 euros
Podeu reservar la vostra entrada l’email:
Us hi esperem!

Deja un comentario