Passem Comptes 2020 (Recopilatori)

En les últimes setmanes, per no dir en els últims mesos, hem realitzat una sèrie d’entrevistes amb representants polítics dels grups que fan política al districte de Gràcia, amb participació de tots els grups polítics i amb una participació proporcional (o això s’ha intentat) al que es va votar en les darreres eleccions.

Estem a meitat de mandat, un mandat fora del comú, per una pandèmia mundial que ens ha afectat a tothom, però tot i així era necessari preguntar sobre les coses que s’han fet, les que es faran, que projectes donaran suport, etc… la idea era crear un ambient que ajudés a la comunicació, a expressar-se, més basat en la proposició que en la confrontació, encara que sense censurar preguntes que puguessin ser incòmodes (que no han estat tantes), i sempre amb una visió de barri, de districte, una visió com a veïns que estem obligats a conviure i que volem conèixer millor els polítics més propers als nostres carrers i saber que pensen fer.
Han estat en total set Passem Comptes, que hem organitzat des de l’Ateneu Roig, amb la valuosíssima col·laboració de l’Independent de Gràcia. I aquí els teniu, ordenats segons van ser gravats, i amb el cartell que es va utilitzar per difondre’ls:


1- La primera sessió de PASSEM COMPTES va ser amb Yusef Quadura (Conseller de Polítiques socials i Habitatge) i Cristina Carrera (Consellera de Cultura a Gràcia) per Barcelona en Comú.

Aquest va ser el cartell:

I aquí podeu veure el vídeo de la sessió:


2- La segona sessió de PASSEM COMPTES va ser amb Olga Hiraldo (Portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya)Max Zañartu (Regidor del Consell Municipal i del Districte de Gràcia per ERC).

Aquest va ser el cartell (no apareix el nom de Max Zañartu):

I aquí podeu veure el vídeo de la sessió:


3- La tercera sessió de PASSEM COMPTES va ser amb Alberto Lacasta (Conseller de Comerç a Vallcarca del PSC) i Mercè Saltor (Consellera d’Esports i Gent Gran a La Salut del PSC).

El cartell va ser aquest:

I el video on podeu veure la sessió es aquest:


4- La quarta sessió de PASSEM COMPTES va ser amb Carme Lleó i Ribal (Consellera de Junts Per Catalunya) i Jordi Folch (Conseller de Junts Per Catalunya).

El cartell va ser aquest (vam posar malament el segon cognom de Carme Lleó i Ribal, i no apareix el nom de Jordi Folch):

I podeu veure el video de la sessió aquí:


5- Cinquena sessió de PASSEM COMPTES amb Àngels Tomás (Consellera de Feminisme i Salut) i Jordi Farriol (Conseller d’Urbanisme i Mobilitat), de Barcelona en Comú.

El cartell va ser aquest:

Podeu veure el vídeo aquí:


6- Sisena sessió de PASSEM COMPTES amb Jordi Daura (Conseller-Portaveu de Barcelona pel Canvi) i Jordi Bea (Conseller de Ciutadans).

Aquest va ser el cartell:

Podeu veure la sessió aquí:


7- Setena, i última, sessio de PASSEM COMPTES amb Eloi Badia (Regidor del districte de Gràcia per Barcelona en Comú).

El cartell va ser aquest:

Podeu veure la sessió aquí:


 

Deja un comentario