Passem Comptes: Eloi Badia (Regidor del Districte de Gràcia)

Aquest dimarts 20 de juliol a les 19:00 tenim l’última sessió de PASSEM COMPTES, la sèrie de xerrades a meitat de legislatura amb polítics de diferents partits polítics de districte. I ho fem amb un plat fort: Eloi Badia, regidor del Districte de Gràcia. I amb la moderació d’Albert Balanzà (Director de l’Independent de Gràcia). Podeu apuntar-ho al vostre calendari aquí.
Us animem a que vingueu (Ateneu Roig: Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34) o que vegeu el vídeo al nostre canal de YouTube.
Però sobretot, volem animar-vos per última vegada a que ens feu arribar les vostres preguntes al regidor. Podeu preguntar sobre les coses que s’han fet durant aquests dos anys, o les que es planegen fer en els propers, podeu mostrar els vostres dubtes i preocupacions, sempre amb respecte i, si pot ser, amb una mirada de barri. Podeu enviar les vostres preguntes fins diumenge a l’email ateneu@roigcultura.cat

Esperem la vostra participació!!!

Deja un comentario