Passem Comptes (3): Alberto Lacasta i Mercè Saltor (PSC)

Pots apuntar-ho al teu calendari aquí.

Nova sessió de Passem Comptes, la sèrie de xerrades dedicades a reflexionar sobre els dos anys de legislatura i els dos que queden amb polítiques i polítics de barri de Gràcia, en la qual podeu enviar les vostres preguntes.

El dilluns 26 d’abril a les 19:00 comptarem amb la presència d’Alberto Lacasta, conseller del PSC de Comerç a Vallcarca, i de Mercè Saltor, consellera del PSC d’Esports i Gent Gran a La Salut. Modera Albert Balanzà, director de l’Independent de Gràcia.

Podeu fer reserva per venir a veure la xerrada presencialment, o enviar les vostres preguntes (si us plau, relacionades amb la gestió de barri), a ateneu@roigcultura.cat
També es podrà veure la xerrada al canal de youtube de l’Ateneu Roig.

Deja un comentario