Passem Comptes (3): Alberto Lacasta i Mercè Saltor (PSC)

Pots apuntar-ho al teu calendari aquí.

Nova sessió de Passem Comptes, la sèrie de xerrades dedicades a reflexionar sobre els dos anys de legislatura i els dos que queden amb polítiques i polítics de barri de Gràcia, en la qual podeu enviar les vostres preguntes.

El dilluns 26 d’abril a les 19:00 comptarem amb la presència d’Alberto Lacasta, conseller del PSC de Comerç a Vallcarca, i de Mercè Saltor, consellera del PSC d’Esports i Gent Gran a La Salut. Modera Albert Balanzà, director de l’Independent de Gràcia.

Podeu fer reserva per venir a veure la xerrada presencialment, o enviar les vostres preguntes (si us plau, relacionades amb la gestió de barri), a ateneu@roigcultura.cat
També es podrà veure la xerrada al canal de youtube de l’Ateneu Roig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *