Passem Comptes 2: Olga Hiraldo, portaveu ERC

 

Segona Tertúlia del PASSEM COMPTES, aquest dimarts, 6 d’abril, de 19:00 a 20:00.

Ho podeu apuntar al vostre calendari amb màxima comoditat aquí.

Aquesta segona sessió tindrem representació del Grup Municipal de l’ERC a Gràcia: amb la participació de Olga Hiraldo, portaveu. Podrem paralar sobre les promeses de 2019, fets de 2021 i propostes fins a 2023. Amb la moderació d’Albert Balanzà, Director de l’Independent de Gràcia. Podeu venir presencialment, en aquest cas us demanem que aviseu a l’email ateneu@roigcultura.cat, o podeu veure-ho al canal de youtube de l’Ateneu Roig.

Recordeu que a PASSEM COMPTES podeu fer vosaltres les preguntes, sempre relacionades amb el barri, qualsevol cosa que us preocupi com veïnes i veïns de la Vila de Gràcia i que vulgueu fer a la persona participant. Envieu les vostres preguntes a l’email ateneu@roigcultura.cat

 

Deja un comentario