PASSEM COMPTES amb Cristina Carrera i Yusef Quadura

Amb un petit retard d’un parell de dies, ja podeu veure online el primer vídeo de PASSEM COMPTES.
Que és Passem Comptes? Una sèrie de converses amb Conselleres i Consellers del nostre barri de Gràcia, en les quals han estat convidats tots els grups polítics, i que s’aniran fent en els propers mesos a l’Ateneu Roig. La idea és que sigui una activitat oberta a tota la ciutadania i que pugueu preguntar a les conselleres i consellers les vostres preocupacions respecte al nostre barri pel que fa als càrrecs que ostenten, que han fet fins ara, quan han passat dos anys de legislatura, i que plans tenen. Una setmana abans de cada PASSEM COMPTES anunciarem la possibilitat que fer preguntes als propers participants.

El primer PASSEM COMPTES va ser dilluns passat, i va tenir com a convidats a Cristina Carrera, Consellera d’Educació, Cultura i Envelliment i Cures, de BeC i Yusef Quadura, Conseller d’Habitatge, també de BeC. Les converses van ser moderades per Albert Balanzà, director de l’Independent de Gràcia, que va fer les preguntes que li van arribar.

Podeu veure aquí el vídeo i us convidem a que participeu amb les vostres preguntes en les properes sessions.

Deja un comentario