Agrupació Teatral FURAFOLLAS: Xarrups homenatge Rosalía de Castro

Tal dia com avui, 24 de febrer, naixia Rosalía de Castro, la gran poeta gallega i universal, va néixer a 1.837, avui fa 184 anys.
L’Agrupació Teatral FURAFOLLAS, que porta més de dues dècades fent teatre en gallec a Barcelona, i companyes del Ateneu Roig des de fa un parell d’anys, han volgut donar-li un homenatge a Rosalía de Castro realitzant Xarrups audiovisuals durant tot el dia, que s’aniran estrenant a diferents hores.
Què són els Xarrups literaris? Són petits vídeos en els quals sòcies, col·laboradores i amigues del Ateneu Roig reciten textos literaris curts que vulguin compartir amb tothom. Poden ser poesies, fragments de novel·les o assajos, articles periodístics,… i es poden veure en el canal de youtube del Ateneu Roig.
Encara que en aquest cas els Xarrups dedicats a Rosalía també s’han publicat en el canal de youtube de Furafollas, encara que aquí us deixem finestres als vídeos perquè pugueu veure’ls còmodament.

També ho podeu veure’ls continuats a aquest llistat de youtube:

 

Deja un comentario