Club de Lectura: Tardor (Ali Smith)

CLUB DE LECTURA ROIG es reuneix per a parlar del llibre Tardor escrit per Ali Smith.

Dijous 25 de febrer a les 18:30 a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Esteu convidats.

 

 

“Els llibres de l’Ali Smith (Inverness, Escòcia, 1962) han rebut nombrosos premis literaris i nominacions. Va revolucionar el món literari anglosaxó amb Com ser-ho alhora i està considerada una de les escriptores més importants de les lletres britàniques. Amb l’execució del quartet estacional (Tardor, Hivern, Primavera i Estiu) ha rebut els elogis i el prestigi de la crítica i el públic per una obra que “supera totes les expectatives”. Edit. Raig Verd

Otoño es uno de los fenómenos literarios de las últimas décadas en el Reino Unido. Una novela esencial para entender el Brexit. Uno de los 10 mejores libros de 2017” The New York Times.

Deja un comentario