Crónicas Kinoki: Cinema LGTBIQ del segle XX

Estrenem nova secció de Crónicas Kinoki, la que serà la secció principal: Crónicas. La idea és realitzar vídeos més curts de temes concrets. I estrenem la secció amb una sèrie de vídeos on farem un repàs a algunes de les millors i més importants pel·lícules LGTBIQ del SEGLE XX.

El Primer vídeo estarà dedicat a la G i la B, amb un llistat de 15 pel·lícules protagonitzada per personatges que s’identifiquen com a homes homosexuals o bisexuals produïdes als EUA.

 

El segon vídeo també estarà dedicat a la G i B, una selecció de 20 pel·lícules amb protagonisme d’homes homosexuals o bisexuals, però de la resta de món.

El tercer vídeo estarà dedicat a la L i la B, en altres paraules serà una selecció de 25 pel·lícules protagonitzades per dones homosexuals o bisexuals.

I el quart i últim vídeo estarà dedicat a les lletres T i I, i serà una selecció de 25 pel·lícules amb protagonisme de personatges transsexuals, transgènere, transvestits, intersexuals o andrògins.

El primer vídeo del cicle (i de la secció) s’estrenarà diumenge a les 18:00, no hi haurà Conversacines, però tindrem una estrena molt especial.

No us ho perdeu!

Deja un comentario