Tertúlia PORTUGAL I ESPANYA EN TEMPS DE CORONAVIRUS

El passat 30 d’abril l’Ateneu Roig va organitzar una tertúlia online per streaming, en part per conmemorar la revolució dels clavells, però també per parlar sobre els últims temps, ja que en els últims anys Portugal té un govern d’esquerres que ha tingut uns resultats econòmics i socials extraordinaris, amb una diferència de gestió que s’ha tornat a fer palesa en l’actual crisi.

 

A la tertúlia hi participen:

Tiago Saraiva
Joan Tafalla
I la presentació d’Adelina Escandell.

 

Podeu veure la tertúlia aquí:

 

I aprofitem per recordar-vos que qualsevol ajuda amb donacions al nostre compte ES56 2100 3200 9122 0132 6449, per petita que sembli, és una ajuda que serà fonamental per a la nostra supervivència en aquests temps de pandèmia i d’oblit a la cultura.

 

Deja un comentario