10 anys de l’Ateneu Roig, i volem que siguin molts més!

Aquest any l’Ateneu Roig compleix 10 anys. I volem complir molts més.

Però com sabeu, estem a casa, tancades i confinades, i els espais culturals serem els últims a obrir les nostres portes. Això ens deixa en una situació de desempar, perquè quan hi ha crisi, qui es recorda de la cultura?

I com volem seguir obertes molts anys més, necessitem la vostra ajuda més que mai. Necessitem que us feu socies, o que ens ajudeu a trobar-ne, són 33 euros al trimestre (la meitat per joves, o si esteu a l’atur o jubilades), només heu d’omplir el document que trobareu aquí, teniu que descarregar-ho, omplir-ho amb les vostres dades i enviar-lo al nostre e-mail: ateneu@roigcultura.cat

Si voleu ajudar, però no podeu fer-vos socies, podeu ajudar amb donacions al nostre compte ES56 2100 3200 9122 0132 6449. Qualsevol quantitat, per petita que sembli, és una ajuda que serà fonamental per a la nostra supervivència.

I encara que tinguem les portes tancades, seguim vius. Estem treballant perquè l’Ateneu Roig tingui vida a la seva pàgina de facebook, en el seu twitter i al seu canal de youtubeestem preparant activitats online, xerrades i tot el que se’ns vingui al cap, i esteu totalment convidades a participar, si teniu alguna idea que es pugui fer des de casa, que sigui interessant i creativa, escriviu-nos i en parlem.

Estigueu atents, perquè en els propers dies, i mentre duri el confinament a la cultura, ens trobareu aquí, a les xarxes, donant senyals de vida, fent activitats, fent cultura popular, per a totes.

Què corri la veu! compartiu! comenteu!
Què s’assabenti tothom!

Com deia Emma Goldman: «Si no puc ballar a l’Ateneu Roig, la teva revolució no m’interessa»
(Era així, no?)

FEM BARRI! FEM XARXA! FEM CULTURA!
FEM ATENEU!

Deja un comentario