10 anys de l’Ateneu Roig, i volem que siguin molts més!

Aquest any l’Ateneu Roig compleix 10 anys. I volem complir molts més.

Però com sabeu, estem a casa, tancades i confinades, i els espais culturals serem els últims a obrir les nostres portes. Això ens deixa en una situació de desempar, perquè quan hi ha crisi, qui es recorda de la cultura?

I com volem seguir obertes molts anys més, necessitem la vostra ajuda més que mai. Necessitem que us feu socies, o que ens ajudeu a trobar-ne, són 33 euros al trimestre (la meitat per joves, o si esteu a l’atur o jubilades), només heu d’omplir el document que trobareu aquí, teniu que descarregar-ho, omplir-ho amb les vostres dades i enviar-lo al nostre e-mail: ateneu@roigcultura.cat

Si voleu ajudar, però no podeu fer-vos socies, podeu ajudar amb donacions al nostre compte ES56 2100 3200 9122 0132 6449. Qualsevol quantitat, per petita que sembli, és una ajuda que serà fonamental per a la nostra supervivència.

I encara que tinguem les portes tancades, seguim vius. Estem treballant perquè l’Ateneu Roig tingui vida a la seva pàgina de facebook, en el seu twitter i al seu canal de youtubeestem preparant activitats online, xerrades i tot el que se’ns vingui al cap, i esteu totalment convidades a participar, si teniu alguna idea que es pugui fer des de casa, que sigui interessant i creativa, escriviu-nos i en parlem.

Estigueu atents, perquè en els propers dies, i mentre duri el confinament a la cultura, ens trobareu aquí, a les xarxes, donant senyals de vida, fent activitats, fent cultura popular, per a totes.

Què corri la veu! compartiu! comenteu!
Què s’assabenti tothom!

Com deia Emma Goldman: «Si no puc ballar a l’Ateneu Roig, la teva revolució no m’interessa»
(Era així, no?)

FEM BARRI! FEM XARXA! FEM CULTURA!
FEM ATENEU!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *