TITELLES L’ESTENEDOR: RODA EL MÓN – dilluns 19 a les 18h

TITELLES L’ESTENEDOR: RODA EL MÓN – dilluns 19 d’agost a les 18h al Carrer Ciudad Real

 

En Lau és un viatger incansable que, després de recórrer tots els països del món, necessita trobar nous països per descobrir,. Amb l’ajut de la seva vella mare i un antic diari de viatges del seu besavi descobreix com anar als països fantàstics. D’aquesta manera viatjarà al país dels lleugers, al dels ploramiques; coneixerà el país de les pilotes, fugirà dels acolorits i acabarà d’atipar-se de tantes aventures amb el senyor Cantellut.
De tots aquest països en surt escaldat i ha de tornar cap a casa, això sí amb un regal per la seva mare de cada lloc que ha conegut. Amb l’aparició d’un Lau de carn i ossos acabarà el viatge, i a la fi es descobreix l’aspecte positiu de cada món visitat.

www.estenedor.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *