HAVANERES GRUP D’HAVANERES MONTJUÏC – dimecres 21 a les 23h

HAVANERES GRUP D’HAVANERES MONTJUÏC – dimecres 21 d’agost a les 23h al Carrer Ciudad Real

Tot va començar entre amics, un estiu prop del mar, que ens va proporcionar el marc inspirador. Teníem els ingredients necessaris: il.lusió, passió per la música i compromís.

Després de 30 anys els ingredients encara hi són i amb més força que mai, gràcies a la contínua voluntat de fer les coses cada cop millor. En 30 anys passa de tot. En el nostre cas, components que ja no hi són, i a que trobem a faltar, altres que han omplert el seu espai, aportant noves maneres de fer,  respectant l’esperit del nostre grup, innovant fins allà on ens ho permet la nostra fidel entrega a la tradició.

El nostre repertori consisteix en una recopilació de cançons d’estils ben variats: havaneres antigues, gairebé desconegudes; les peces que tot aficionat a les havaneres ha de conèixer; altres de noves, de compositors actuals; alguna rumba i algun bolero perquè n’hi hagi per a tots els gustos, i fins i tot una havanera feta a casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *