CORAL IAIOFLAUTAS – dijous 15 a les 19h

Concert CORAL IAIOFLAUTAS – dijous 15 d’agost a les 19h al Carrer Ciudad Real

Lluitadores que no es jubilen mai
Van combatre de joves per les llibertats i la democràcia, i segueixen combatent de grans per recuperar-les.

“SE’N VA EL CAIMAN, SE’N VA EL CAIMAN, SE’N VA CONTENT CAP A ANDORRA”.

Antònia Jover del Olmo canta la lletra de la cançó que ha escrit per a la coral dels iaioflautas. Repeteix la tonada, ataca un bis -“El que ha robat el caiman diuen que no és per a tant”- i al final de l’estrofa revela que el català no és la seva llengua materna: “Però nosaltres pensem que a dues veles hem quedat, que en venda ens ha deixat”. S’interromp i deixa anar una riallada trapella, tan contenta com el caiman. “El meu pare sempre deia -explicarà més tard- que la felicitat és la lluita”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *