Concert IGLÚ – divendres 16 a les 23h

Concert IGLÚ – divendres 16 d’agost a les 23h al Carrer Ciudad Real

Iglú és una banda emergent de Barcelona creada a finals del 2017 i principis del 2018, formada per quatre joves d’entre 20 i 22 anys, i que va començar fa aproximadament un any. Porten una proposta musical de rock, pop, folk en català, amb lletres amb un significat clar. Cada membre del grup aporta el seu granet de sorra per posar una mica d’ell en la cançó, de les seves referències, dels seus gustos, en definitiva de qui és. Iglú està format per Marc de Pedro (bateria i veus), Bep Montull (baix), Marc Hampshire (guitarra i veus), Marc Gelabert (cantant principal i guitarra acústica).
Actualment han tret el seu primer EP, “Per sobre els núvols”, format per quatre cançons, “Lluny d’aquí, Nou demà, Estels i Ocells”. La música els serveix per expressar-se, per poder dir al món qui són sense cap por al que pugui dir i pensar la gent. Amb una intenció que la gent pugui sentir les cançons com si fossin seves.
Música fresca, amb la força de la joventut activa, que té aires de rock, pop, indie,… però que explica històries quotidianes del dia a dia. Un força especial en la música i lletra fan aquesta banda un grup a tenir en compte dins de les propostes més joves.

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *