Cinefòrum Dones Cineastes. Rebels amb Causa. JUNY 2019

Finalitza el cicle de cinefòrums Dones Cineastes. Rebels amb causa, relacionada amb l’exposició (actualment al Centre Cívic de Trinitat Vella), a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34). Encara compte, perquè al juliol tenim preparades més coses a Sants, aviat tindreu més informació.
Com sempre, les sessions d’aquest cicle es realitzen els dimecres a les 19:30, les sessions inclouen presentació de la pel·lícula i de la figura de la directora, visionat de la pel·lícula en VOSE i posterior debat obert a les assistents. 2 euros sòcies de l’Ateneu Roig (3 euros no sòcies).

Tota l’informació aquí.


Dimecres 5 de juny: Nandita Das – Manto (2018) India


Dimecres 12 de juny: Sarah Polley – Stories We Tell (2012) Canadà


Dimecres 19 de juny a les 19:30: Euzhan Palcy – Calle Cabañas Negras (Rue cases nègres, 1983) França/Martinica


Dimecres 26 de juny a les 19:30: Jennie Livingston – Paris Is Burning (1990) EUA (28 juny – Día del orgullo LGTBI)


 

Deja un comentario