Club de Lectura Roig: «Extraños en un Tren» de Patricia Highsmith

Aquest dijous, dia 9, a les 19:30 el Club de Lectura Roig ens reunirem per comentar el llibre de Patricia Highsmith “Extraños en un tren”, títol que es va fer famós per la versió cinematográfica que en va fer l’Alfred Hitchcock , tot i que el film, espléndid, no reflexa tota la complexitat sicològica del personatges, canvia la trama i fins i tot l’acabament.
(Això ens donarà peu a, si volem, reflexionar sobre el trasllat d’obres d»un art a un altre: la fidelitat, la llibertat de tots dos creador/es, l’impacte que pretenen tenir en el públic que llegeix o mira…)

Com sempre, esteu tots i totes convidades a venir i participar en la conversa. (NO confieu però en la pel·lícula perquè, com ja hem dit abans, no és exactament com la novel·la).

Sempre tenim alguna sorpresa a les sessions. Pot ser una petita teca, un neixement, una idea magnífica, o un/a soci/a nova… Si voleu descubrir-la, ja sabeu.

Fins dijous.

Deja un comentario