Nit d’ànimes a l’Ateneu. Elles fan por!

Per gaudir d’una gran nit d’ànimes, el 31 d’octubre, a partir de les 20.30 h a l’Ateneu Roig (Carrer Torrent d’en Vidalet, 32-34), farem una sessió doble, al més pur estil Grindhouse, amb dues pel·lícules que demostren que ELLES FAN POR. Bé, elles fan pel·lícules de por.

Seguim així amb la propera exposició de Dones cineastes. Rebels amb causa, i aprofitant que és nit d’esperits, fantasmes, monstres en la foscor i tota mena de terrors, visibilitzem el treball de dues dones cineastes, Ana Lily Amirpour i Jennifer Kent, que fan cinema de terror.

Una mica d’aire fresc (i de terror). Dues pel·lícules que fan olor de cinema de culte.

Pots portar menjar, o comprar alguna cosa al descans i ompartir-la. L’Ateneu posa les begudes!

Ah, sí, l’entrada és gratuïta!!

Si no arribeu a temps, no patiu, podreu entrar igualment, tot i que sempre de manera respectuosa i en silenci. La porta serà oberta fins que acabi la sessió.

La primera pel·lícula serà Una chica vuelve a casa sola de noche (A Girl Walks Home Alone at Night, 2014) de Ana Lily Amirpour, a les 20.30 h. Una pel·lícula de vampirs ambientada a l’Iran, un film únic amb gust de còmic, de cinema expressionista, de cinema negre, de David Lynch, de la Hammer, de western, de gore (light, no us espanteu, covards), de cultura pop… una barreja increïble de referents culturals, que fa que aquest sigui un film especial i fascinant.

Sobre les 22.30 h començarà Babadook (The Babadook, 2014) de Jennifer Kent, que juga amb el mite infantil de l’home del sac (i personatges similars), i ens pregunta (i ens fa sentir): I si l’home del sac que tormenta el teu fill fos real? Cinema de terror sensitiu i psicològic, cinema d’ombres, de sorolls, de tensió in crescendo, de pors infantils que segueixen vives. Una pel·lícula premiada a Sitges i altres festivals de terror.

No us ho perdeu! Us hi esperem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *